Connecteert

Networking | Partners

connecteert

GROEI FINANCIEEL, FISCAAL OPTIMAAL EN BESCHERM UW VERMOGEN

De financiële geletterdheid kan veel beter maar is nochtans essentieel voor financiële zelfredzaamheid (lees: om in eerste instantie de rekeningen te kunnen betalen). Slim sparen, beleggen, investeren, verzekeren én zeker fiscaal optimaliseren is dan ook de boodschap. Zonder plan en/of verkeerde beslissingen kom je er niet en wordt de oude dag problematisch.  En wie toch wat reserve heeft maakt zonder tijdige successieplanning alleen vadertje Staat rijker en vernietigt een deel van zijn vermogen ten nadele van kinderen en kleinkinderen.  Bij Price & Quality geniet je samen met haar experten en ervaringsdeskundigen in alle disciplines van een enorme opgetelde ervaring. Maak er dan ook gebruik van.

Stefaan Nuytten

Stefaan Nuytten, economist, fiscalist en vermogensplanner is de oprichter en bezieler van verschillende Price & Quality-vennootschappen die actief zijn in verschillende sectoren, zoals accountancy, fiscaliteit, financiële planning, consultancy, bank, verzekeringen, IMMO,  carrosseriebouw, bouw & renovatie, e-bikes, TAXI-service, HORECA, feestarchitecten, etc….  Omwille van zijn ervaring als ondernemer, fiscaal accountant, bemiddelaar, ex-bankier en consultant, weet hij perfect waar de economische en fiscale uitdagingen liggen en waar het anders en beter moet.  Stefaan is gehuwd met de ondernemende Katy, vader van 4 ondernemende kinderen, allen zelfstandig bedrijfsleider en Bompa van 8 kleinkinderen.

Nie neuten

Als liberaal in hart en nieren heeft Stefaan de politiek altijd met bijzondere aandacht van nabij gevolgd. In 2014 was Stefaan de inspirator van de flexi-jobs voor de HORECA en deed hij als lijstduwer mee aan de Vlaamse verkiezingen.  Andermaal als lijstduwer steunde hij in 2018 de lijst van de liberalen bij de gemeenteverkiezingen en haalde hij de media met zijn “Neutelied” en “Neutebier”. Zijn slogan was dan ook toepasselijk: “Nie neuten”, een verwijzing naar zijn familienaam én naar het feit dat hij een hekel heeft aan klagers welke moeten stoppen met “neuten” en moeten “deure doen”.

Stefaan heeft een ongelofelijke hekel aan de particratie én stelde zich dan ook in 2020 kandidaat voor het voorzitterschap van Open Vld.  Hij was de nobele onbekende maar in de debatten, die helaas gestopt werden wegens CORONA, duwde hij wél fel waar het pijn deed. Als “serial entrepreneur” kent Stefaan de pijnpunten van onze maatschappij en de politieke beleidsmakers. Politici zijn zonder kennis van lessen uit het verleden, blind voor de realiteit van vandaag, doof voor de stem van de man in de straat.  Iederéen weet dit, maar Stefaan durft! het als pragmatisch liberaal vlijmscherp aankaarten. Ook gebeten door politiek en hoe het beter moet? Wil je actief meehelpen en overleggen met Stefaan? Laat het weten.

Beter bemiddelen

Bij “Beter Bemiddelen” geloven we in de kracht van bemiddeling en onderhandeling voor oplossing van problemen of geschillen.  Je kiest om buiten de rechtbank in communicatie te gaan met de tegenpartij en het probleem aan te pakken.  In de meeste gevallen gaat het ook sneller en wordt een lang durende en dure procedure voor de rechtbank vermeden.

Minst belaste weg

België blijft al jaren wereldkampioen in het belasten van arbeid. Ons land is het enige dat boven de 50% noteert. Netto blijft er dus minder dan de helft over. Bovendien is de fiscaliteit vrij complex waardoor alleen experten nog door het bos de bomen zien. De keuze van de minste belaste weg is een basisrecht maar de keuze-mogelijkheid wordt sterk beperkt met niet altijd duidelijke anti-misbruikbepalingen en verdachtmakingen rond “simulatie”. De minst belaste weg veilig bewandelen is dan ook een uitdaging waarvoor je de beste experten nodig heeft.

Sigarenclub P&Q
(SN-selection)

Als gepassioneerd sigarenliefhebber stelde Stefaan zijn “SN-selection” samen bestaande uit nieuwe of minder bekende kwaliteitsmerken (uit Honduras, Nicaragua, Dominicaanse, Ecuador,….) welke prijs/kwaliteit échte toppers zijn. De Belgische regelgeving laat niet toe sigaren op een website en/of online te bestellen. Om die reden starten wij dan ook binnenkort met de “P&Q SN Selection Sigarenclub” waar wij onze leden 3 à 4 keer per jaar uitnodigen op een exclusief avond-event. Kandidaat?  Laat het ons weten. 

P&Q Academy

Om de actualiteit te duiden, zowel economisch, financieel, fiscaal, etc… maar vooral om jou te informeren waar je best actie onderneemt en op welke manier zijn er regelmatig opleidingen maar ook informatie-sessies. Stefaan is er samen met experten gastspreker. Wens je info over onze initiatieven, onderwerpen en tijdstippen? Maak ons jouw gegevens over zodat we jou tijdig kunnen inlichten.

Golf "Hof ter Hille"

Wandelen is een veilige manier van sporten. Golf is een calorieën-burner en zorgt voor verlaging van het stressniveau.  Maar Golf is ook een excellente manier van netwerken.  Interesse in een Golf-initiatie, of een team-building met passend arrangement?  Ben je klant bij P&Q en als Golfer eens Golf “Hof ter Hille” te bezoeken?  Contacteer ons.

Taxi 58

Uw taxidienst voor Koksijde en omgeving. Wij brengen u stipt en veilig op uw bestemming tegen de beste prijs en het hoogste comfort met onze nagelnieuwe Mercedes Benz V-klasse voertuigen met capaciteit tot 8 passagiers. Voor bedrijven is het mogelijk (na goedkeuring van onze financiële dienst) om op basis van maandelijkse facturatie te werken.