Groeit

Financieel | Strategisch

Financieel

GROEI FINANCIEEL EN BESCHERM UW VERMOGEN

Stefaan is als ex-bankier, fiscalist en economist jouw ideale gids voor de béste vermogensplanning. Het is nooit te vroeg om planmatig te starten met sparen en beleggen om jouw dromen effectief te realiseren.  Het nut van een persoonlijke financiële planning is vandaag de dag groter dan ooit. Wetgeving en fiscaliteit zijn zeer complex. De experten van P&Q optimaliseren jouw persoonlijk financieel plan staan, leggen het uit in duidelijke taal en staan  aan jouw zijde met raad en daad én periodieke feedback.

Onze kantoren

Brugge

Het kantoor Brugge, werd in 1997 opgestart door Ludo De Brabander onder de vennootschappen B&V Plus (AXA Bank) en B&V Plus Makelaardij (Verzekeringsmakelaar). Ludo werkte in zijn bankiersloopbaan als Kredietspecialist actief samen met Stefaan en Katy en bouwde het kantoor uit tot een gevestigde waarde voor bank en verzekeringen. Op pensioenleeftijd werd het kantoor overgedragen naar Price & Quality Financial Services nv. Ludo blijft strategisch actief met raad en daad als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Zwevegem

1997 was een cruciaal jaar voor Price & Quality. Naast financiële producten en ziekteverzekering groeide de vraag naar bedrijfsadvies maar ook naar fiscale optimalisatie. Katy nam het kantoor Zwevegem geässsisteerd door Marc Roubrouck. Er werd beslist voluit te gaan met full services voor financiële diensten, fiscaliteit, consultancy en accountancy. Stefaan, toen Directeur Kredieten bij Anhyp (thans AXA Bank), deed ook zijn intrede als consultant en boekhouder fiscalist.  Marc werd later Kantoordirecteur bij FORTIS maar kwam later Price & Quality terug vervoegen en is op vandaag, ook na zijn pensionering, nog altijd Bestuurder bij Price & Quality Consulting.

Heestert

Het AXA kantoor Heestert werd indertijd opgestart door Rik Sengier. Rik profileerde zich bij uitstek als dé vertrouwens-persoon voor zijn trouw cliënteel en is altijd TOP-adviseur gebleven in veilige, rendabele beleggingen en passende kredietvormen. In 2020 besliste hij tot samenwerking met Price & Quality Financial Services om de service voor zijn klanten te verbreden. Rik blijkt het aanspreekpunt voor Heestert, maakt deel uit van de Raad van Bestuur en assisteert Katy en Philippe Vancompernolle (ex ING), Gedelegeerd Bestuurders van de vennootschap.

Strategisch

GROEI KRACHTIG MET JOUW ONDERNEMING

Wie succesvol wil zijn als ondernemer zal zich meermaals afgevraagd hebben op welke manier een bedrijf rendabel doen groeien moet worden aangepakt. Alles start met een concrete, duidelijke én vooral realistische strategie. Price & Quality Consulting adviseert niet alleen haar klanten maar helpt ook mee aan de implementatie van alle plannen om van uw onderneming een succes te maken.