Beweegt

Taxi | E-Bikes | Carrosseriebouw

Beweegt

BICYCLES P&Q mobility

Gewone fiets of e-bike? Weet een miskoop te voorkomen!

Of je kiest voor een gewone fiets of een elekrtrische fiets (e-bike) hangt af van jouw budget, de kilometers die je aflegt, je fysieke conditie en je eigen wensen. Een e-bike vergroot de mobiliteit en kan een slimme investering zijn. Voorkom een miskoop want e-bikes zijn behoorlijk duur in aanschaf. Er zijn flinke prijsverschillen maar ook belangrijke kwaliteits-verschillen. Ontdek de schitterende e-bikes van P&Q mobility van het gerenomeerde merk FOCARINI

e-bikes FOCARINI

De accu van een elektrische fiets bepaalt hoe ver je kunt fietsen en is één van de duurste componenten!  Bedenk daarom goed waarvoor je de fiets wilt gebruiken en kies de juiste accu. P&Q mobility is op zoek gegaan naar één van de beste accu’s waarvan bovendien alle onderdelen apart beschikbaar zijn. Anders dan bij de andere merken waarbij de accu’s bij slecht functioneren altijd weggegooid worden en een nieuw exemplaar kopen de enige optie is, kunnen accu’s meestal wel nog hersteld worden.  En welke motor voor je elektrische fiets? Een natuurlijk aanvoelende middenmotor of toch een goedkopere voorwielmotor?

bikes FORCARINI

Fietsen van het merk FOCARINI zijn geassembleerd in Italië en absoluut premium!  De stielkennis van deze familie fietsenbouwers is van generatie naar generatie door gegeven.  De fietsen zijn niet te evenaren op vlak van kwaliteit en aandacht voor elk detail. 

P&Q-Taxi58

LAAT JE RIJDEN IN COMFORT EN STIJL
in Koksijde en omgeving.

CARROSSERIEBOUW M2C2

WE LOVE IT WHEN YOUR PLAN COMES TOGETHER

Multimerk Constructie Center, kortweg M2C2, is van vele markten en merken thuis wat betreft carrosseriebouw op maat. Ombouw, opbouw en inrichting van bestelwagens en andere voertuigen. Maatwerk voor aanhangwagens, opleggers, vrachtwagens. Realisatie/transformatie van foodtrucks, markwagens. Ombouw van personenwagens tot lichte vrachtwagen. Installatie van dubbele cabines. Montage van scheidingswanden, opbergrekken, trekhaken. Je geniet van de hoogste kwaliteitsstandaarden dankzij ons COP-certificaat en het iFast-label waardoor de keuring versneld kan doorgaan. Ieder merk en model is welkom. Wij begeleiden ook particulieren en vrije beroepers en dit van de ontwerp- tot de afwerkingsfase.