Sigarenclub

SN Selection

Een premium selectie door Stefaan Nuytten

Een hectische dag met de altijd opduikende hindernissen lijkt toch goed besteed als die wordt bekeken door de geurige rook van een goede sigaar.

Sinds jaar en dag is Stefaan Nuytten (SN) een gepassioneerd sigarenliefhebber, maar enkel voor de betere sigaar.  In dit opzicht viel het aanbod nogal tegen… Steevast kwam je uit bij de Cubaanse klassiekers, niet altijd vlot te verkrijgen én bovendien zeer duur.

Stefaan is dan ook op zoek gegaan naar nieuwe of minder bekende kwaliteitsmerken (uit Honduras, Nicaragua, Dominicaanse, Ecuador, …) welke prijs/kwaliteit échte toppers zijn.

Hij stelde zijn “SN Selection” samen die wordt gedeeld met “Price & Quality Culinair nv”, tevens verkooppunt van de selectie sigaren.

StefaanNuytten - SN Selection - P&Q Group

Nieuwsgierig naar premium cigar-tasting events?

Schrijf je nu in voor exclusieve avonden vol smaak en gezelligheid!

voor ieder wat wils

premium of "Plan B"-sigaar

Een absolute premium sigaar uit de selectie is de “Leaf by Oscar“.  Deze sigaar is verpakt in een echt tabaksblad met binnenin een glad connecticut dekblad welke een uitgebalanceerde mix van oude Hondurese binder omhult.

Hoewel de premium sigaren uit de selectie significant beterkoop zijn dan de Cubaanse vergelijkbare soorten, gaat de frequentere roker toch op zoek naar een betaalbaar voldoende kwalitatief alternatief, zeg maar de “Plan B” sigaar.

Premium sigaren maken enkel gebruik van de topbladeren van de tabaksplant. Maar er zijn altijd bladeren welke “net niet” door de kwaliteitscontrole geraken omwille van net niet de juiste kleur, net iets te zware nerf, …..  Vergelijk het met de grote Chateau-wijnen welke ook een tweede wijnsoort hebben en je begrijpt perfect wat we met de “Plan B”-sigaar juist bedoelen.  Deze medium filler is eveneens 100% Honduras en verkrijgbaar in de shop voor de zeer scherpe prijs van 4,90 EUR/stuk.

P&Q SN Selection Sigarenclub

Exclusieve avond-events

De Belgische regelgeving laat niet toe afbeeldingen van sigaren te publiceren op een website en/of online te bestellen.  Om die reden starten wij dan ook binnenkort met de “P&Q SN Selection Sigarenclub” waar wij onze leden 3 à 4 keer per jaar uitnodigen op een exclusief avond-event.

In deze “all-in-formule” starten wij met diner (in restaurantgedeelte) gecombineerd met sigaren-tasting in afzonderlijke “private room”, inclusief toelichting over de sigaren-selectie van het moment.

Ook aan de niet (sigaren) rokende partner is gedacht en zorgen wij voor een alternatief programma met wijn- of andere tasting.

In afwachting kan u ons uiteraard reeds aanspreken voor advies en zijn wij beschikbaar om jouw proefbestelling af te handelen welke je kan afhalen bij Resto/Brasserie Golf “Hof ter Hille” te Oostduinkerke of Resto “de Rimini” te Sint-Idesbald.

Interesse om er bij te zijn vanaf de start?  Vul hieronder jouw gegevens in en wij brengen u op de hoogte.

Uw contactgegevens